X

Nieuwsbrief aanmelden

Wilt u op de hoogte blijven van al ons nieuws en acties? Schrijf u dan nu in op onze nieuwsbrief:
aanmelden >>

Special event @ Galerie Stevens in samenwerking met Les Deux Garçons & Nanine Linning:

The Making of Requiem

 


Er gaat weer iets bijzonders gebeuren in de galerie! Gedurende de tijd dat de TEFAF te bezoeken is, vindt in het Theater aan het Vrijthof in Maastricht de Nederlandse première plaats van Nanine Linnings monumentale dansvoorstelling 'Requiem', waarvoor de kunstenaars Les Deux Garçons het decor en de kostuums ontworpen hebben. Daarom is er in Galerie Stevens een exclusief event voor slechts 35 personen in totaal.  Voor èchte liefhebbers.

Programma:

Zondag 18 maart


* Choreografe Nanine Linning licht persoonlijk de totstandkoming van de voorstelling 'Requiem' en de invloed van het werk van Les Deux Garçons toe. Tevens wordt er filmmateriaal gepresenteerd.

* Les Deux Garçons geven een uniek kijkje achter de schermen van dit project en gunnen inzicht in het ontstaansproces aan de hand van maquettes en schetsontwerpen.

* Voor het eerst is er gelegenheid nieuwe bronzen beelden, linoleumsneden en lithografie‘n, ge•nspireerd door 'Requiem' te zien.

* Vaak ontbreekt de kans om uitgebreid persoonlijk te communiceren met de kunstenaars. Die gelegenheid nu bieden wij volop, feestelijk ondersteund door exclusieve hors d'oeuvres en het bijbehorende glas.

* Onthulling van de lithografie. Deelnemers aan dit programma krijgen tevens een exemplaar, gesigneerd en in gelimiteerde oplage, cadeau.


Dinsdag 20 maart

* Bijwonen van de premire van 'Requiem' in het Theater aan het Vrijthof.

* Aansluitend vindt in Galerie Stevens de afterparty plaats waarbij Nanine Linning en haar dansers en natuurlijk ook Les Deux Garçons aanwezig zullen zijn. Uiteraard wordt dit ook weer begeleid door een feestelijk glas champagne.

De prijs voor dit programma bedraagt à € 450,-. 
De lithografie is ook los te koop voor € 450.-

Wilt u deelnemen? Meld u aan door een e-mail te sturen of te bellen naar
Sandra Stevens

E: info@galeriestevens.nl
 T: 06- 50 50 75 21

Na inschrijving ontvangt u alle gedetailleerde informatie.
N.B. De kaarten voor de première zijn uitverkocht.

Openingstijden Galerie Stevens na deze gebeurtenis:
woensdag 21 maart t/m 25 maart: dagelijks van 13.00 - 18.00 uur.
Daarna weer als gebruikelijk het eerste weekend van de maand op zaterdag en zondag tussen 12.00 - 17.00 uur en op afspraak.

Hartelijke groet, Sandra Stevens

 

 

Special event @ Galerie Stevens

Special event @ Galerie Stevens

EVENTS
Les Deux Garçons 'The Making of REQUIEM' in samenwerking met Nanine Linning >>
Workshops 2012

Workshops 2012

EVENTS
Atqui pertinax has in, stet nonumes scripserit eos id. At latine reformidans eum, nemore labores his ad, prima tincidunt mediocritatem eu pri. Ut qui oporteat tractatos. Te tale probatus ius. Per et nobis eirmod feugiat. Id pri nulla essent mnesarchum. >>